ناامیدیها از انتشار این خبر و اینكه كشورهای اروپا و آمریكا تاكید كردهاند، ایران همچنان با طرح مسائل فرعی، حاضر به پذیرش شروط آنان نشده و مقامات جمهوری اسلامیهم میگویند حاضر نیستند از خطوط قرمزشان عبور كنند، نشان داد كه مكان مذاكرات تاثیر چندانی بر رویه گفتگوها ندارد و چه در قطر باشد و چه در قلب اروپا، حرف همان حرف دو سال پیش و حتی بلكه ده سال پیش است.
حالا و با این شرایط، نرخ دلار به عنوان پیشران اقتصادی كشور با هر تكانهای، گامیبه سوی فتح قله ای تازه برمیدارد؛ قلههایی كه مشخص نیست تا كجا ادامه داشته باشد. از ۳۳ هزار تومان تا ۳۵ هزار تومان؛ پیشبینی کارشناس مسائل اقتصادی از نرخ دلار در روزهای آینده است و هیجان ناشی ازعدم اعلام نتایج مذاکرات برجامیرا عامل اصلی تعیین قیمت دلار میداند. حتی برخی با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر و چشمانداز نامشخص روزهای آینده، قیمت دلار را تا ۴۰ هزار تومان پیش بینی کرده اند. اما رسیدن قیمت دلار به ۴۰ هزار تومان یعنی تورمی بسیار بالاتر از نرخ تورم فعلی و این به معنای فاجعهای به مراتب بزرگتر از وضعیت اقتصادی کنونی است و به اعتقاد كارشناسان، دولت چاره ای ندارد به جز اینكه با هر ترفند و راهكاری، مانع از چنین اتفاقی در اقتصاد كشور شود. چرا كه سیاستهای اجرا شده توسط دولت، دلار را به اصلی ترین كلید معیشت مردم تبدیل كرده است.
همان قدر که ریزش نرخ دلار ضربه مهلکی به بخش تجارت کشور میزند، افزایش قیمت دلار به بیش از ۳۵ هزار تومان نیز وضعیت اقتصاد کشور را دچار تنش شدید میکند که جبران کردن آن علاوه بر صرف زمان طولانی، خسارتهای غیر قابل جبرانی به بخش تولید و وضعیت معیشت مردم وارد میکند.