کد خبر: ۱۱۵۹۵۷
رهبر انقلاب: توطئه‌ها، نَفَس‌های آخر دشمنیِ دشمنان با جمهوری اسلامی است

برخی سران عرب دنباله‌روی کفار شدند

گروه سياسي: مراسم پایانی سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با شرکت اساتید برجسته و قاریان بین المللی و همچنین قرآن‌ پژوهان و میهمانان شرکت کننده در این مسابقات، در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

 رهبر انقلاب اسلامی در این مراسم، فهم قرآن و عمل به آن را تأمین کننده سعادت بشر در دنیا و آخرت دانستند و با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های امت اسلامی و بشریت به علت عمل نکردن به معارف قرآنی است، گفتند: امروز به لطف الهی در جمهوری اسلامی، اقبال مردم بویژه جوانان به معارف قرآنی و تمسک به این معارف روز به روز در حال گسترش است و همین تمسک به قرآن مایه سعادت، قوت و عزت نظام اسلامی خواهد بود.حضرت آيت‌اله خامنه‌اي با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن، تلاوت قرآن و انس با آن را مقدمه فهم و معرفت قرآنی و همچنین تعمیق معنویت در قلب و ذهن انسان برشمردند و افزودند: بسیاری از کج‌روی‌ها، بدفهمی‌ها، ناامیدی‌ها، خیانت‌ها، دشمنی‌ها و تسلیم شدن در برابر طواغیت، به‌علت دوری از قرآن، و معنویت و معرفت ناشی از آن است.ایشان با تأکید بر اینکه عمل به قرآن زمینه‌ساز عزت، رفاه، پیشرفت، قدرت، انسجام، سبک زندگی شیرین در دنیا و تأمین‌کننده سعادت آخرت است، خاطر نشان کردند: متاسفانه برخی سران کشورهای اسلامی به دستورات قرآنی عمل نمی کنند و به‌جای آنکه ‌اشداءُ علی الکفار‌ باشند، نوکر و دنباله‌رو آمریکا و صهیونیست ها هستند و به‌جای ‌رحماءُ بَینَهُم‌، زمینه‌ساز اختلاف‌ها و جنگ‌ها همچون جنگ سوریه، یمن و کشتار مردم مسلمان شده اند.رهبر انقلاب اسلامی، لازمه عمل به قرآن را یاد خداوند و تقوای الهی دانستند و با اشاره به شهدا به‌عنوان انسان هایی که در مرتبه عالی تقوا قرار دارند، گفتند: شهدای ما درس های زیادی را به ملت ایران دادند که نمونه بارز آن، پدیده کم نظیرِ حرکت عظیم مردمی برای کمک به مناطق سیل زده است.حضرت آيت‌اله خامنه‌ای، امدادرسانی و کمک‌های مردمی به مناطق سیل زده گلستان، مازندران، ایلام، لرستان و خوزستان را شبیه حرکت جوانان در دوران دفاع مقدس خواندند و افزودند: این حرکت عجیب مردمی که این روزها شاهد هستیم، همانند روحیه فداکاری و شوق و ذوق جوانان در دهه شصت است.ایشان، این روحیه را نتیجه آموزه‌ها و درس‌های قرآنی برشمردند و با اشاره به دشمنی‌ها با جمهوری اسلامی ایران، تأکید کردند: اگر چه دشمنی‌ها و حجم و شدت آن بیشتر از گذشته به نظر می‌رسد اما این اقدامات و توطئه‌ها، نَفَس‌های آخر دشمنیِ دشمنان با جمهوری اسلامی است.ایشان در پایان تأکید کردند: هرچه آنها نسبت به ملت ایران شدت عمل بیشتری به خرج دهند و سخت‌تر بگیرند و هرچه از پایبندی ملت ایران به معارف قرانی عصبانی شوند، اما این ملت در مقابل، قوی‌تر و قدرتمندتر خواهد شد و تمسک خود را به قرآن بیشتر خواهد کرد.
پاسخ رهبری به درخواست  مهم روحانی
 متن پاسخ مقام معظم رهبری به درخواست مجوز رئیس‌جمهوری برای برداشت از صندوق توسعه ملی منتشر شد.
در این متن آمده است:در پاسخ به مرقوم آن‌جناب اشعار میدارد:خسارت‌های مالی ناشی از سیل ویرانگر به ویژه در چند استان بسیار سنگین و مصیبت‌بار است و لازم است به‌طور جدّی از سوی دستگاه‌های مسئول پیگیری و جبران شود. البته کمک‌های مردم و نهادهای انقلابی و دستگاه‌های متعدد دولتی و نظامی در این ایام حقاً چشمگیر و موجب سپاس و قدردانی است ولی این کمک‌ها نمی‌تواند خسارت‌های وارده به آحاد مردم بویژه کشاورزان و صاحبان کشتزارهای سیل‌زده را جبران کند و ورود دولت لازم است.مطلعید که استفاده از صندوق توسعه ملی صرفاً در صورت مسدود بودن راههای دیگر ممکن است لذا تأکید می‌شود که دولت سریعاً از محل‌هائی همچون:پنج درصد مقرر در بودجه‌ عمومی کشور برای جبران خسارت حوادث غیرمترقبه؛ جابجایی در ردیف‌های بودجه‌های عمرانی؛بیمه‌ها و تسهیلات بانکی؛اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمع‌بندی وضعیت، در صورت نیاز، برداشت از صندوق مزبور مورد تأیید این‌جانب خواهد بود.لازم می‌دانم توصیه‌های زیر را برای جریان بهتر کارها مطرح نمایم:۱- فرماندهی واحد برای مدیریت یکپارچه، هماهنگی، انسجام، پیگیری، نظارت و پاسخگویی نسبت به اقدامات پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی ایجاد شود.
۲- پایگاه اطلاعات جامع و قابل اتکاء از کلیه عناصر حقیقی و حقوقی متأثر از سیلاب اخیر با قابلیت برآورد دقیق خسارات و نیازها و رصد کلیه خدمات و کمک‌های دریافتی از مبادی مختلف در اسرع وقت ایجاد شود.۳- برنامه اقدامات با اولویت‌بندی و زمان‌بندی مشخص تهیه و تقسیم کار بین دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی و انقلابی و مردمی با تعیین مسئولیت‌ها تهیه و به اجرا گذاشته شود.۴- اقدامات لازم برای تأمین نیازها و مایحتاج عمومی و فوری افراد متأثر از سیلاب خصوصاً تأمین خسارات کشاورزان در حداقل زمان ممکن صورت پذیرد.۵- به‌منظور رونق کسب‌وکار در مناطق سیل‌زده حداکثر استفاده از ظرفیت‌های مناطق مذکور برای بازسازی صورت پذیرد. ضمن اینکه تدابیر لازم و فوری برای بازسازی و تعمیر سریع و ایمن واحدهای آسیب‌دیده مسکونی و تجاری و تولیدی به اجراء گذاشته شود.

 

دشمنی‌ها ابعاد جدیدی پیدا می‌کند
معاون هماهنگ کننده سپاه با اشاره به دشمنی مداوم آمریکا با جمهوری اسلامی ایران گفت: این دشمنی هر روز ابعاد جدیدی پیدا می‌کند و کسی نمی‌تواند ادعا کند دشمنی آمریکا تجلی پیدا نکرده است. سردار محمد فدوی  در همایش بزرگ ‌من یک سپاهی‌ام‌ با اشاره به دشمنی مداوم چهل ساله آمریکا با جمهوری اسلامی ایران گفت: اگرچه در ۴۰ سال گذشته شاهد دشمنی آمریکا بوده‌ایم ولی در این مدت انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بی‌نظیری داشته است.معاون هماهنگ کننده سپاه یادآور شد: قبل از اینکه انقلاب به پیروزی برسد هیچ کشور کوچکی جرات مقابله با آمریکا را نداشت ولی بعد از پیروزی انقلاب می‌بینیم که جمهوری اسلامی ایران با تمام قدرت در مقابل آمریکا و مستکبران ایستاده است.وی افزود: امروز در عرصه دستاوردهای منطقه‌ای ده‌ها هزار نیروی حزب اله لبنان در اطراف مرزهای رژیم صهیونیستی حضور دارند و این مساله هرگز برای آمریکایی‌ها قابل هضم نیست. آمریکایی‌ها جنگ ۳۳ روزه را تنها برای از بین بردن حزب‌اله و محقق نشدن اهداف ایران در منطقه آغاز کردند ولی به فضل خدا متحمل شکست مفتضحانه‌ای شدند.

 

 

لاریجانی: شیطنت آمریکا باعث ایجاد وفاق شد

رئیس مجلس  با بیان اینکه روان‌سازی فعالیت‌های اقتصادی و جلوگیری از فساد نیازمند راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است، گفت: در جلسه سران قوا روی این موضوع تأکید شد و لازم است این شبکه با مدیریت و هماهنگی با وزارت ارتباطات هرچه سریع‌تر راه‌اندازی شود.
علی لاریجانی در دیدار  با معاونان پارلمانی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور گفت: شیطنت آمریکایی‌ها باعث شد فضای وفاق و همدلی در کشور به وجود بیاید که ارزشمند است و در حالی که نیت دیگری داشتند، اما موفق به تحقق آن نشدند.وی در ادامه با بیان اینکه نگاه داشتن وفاق و همدلی سرمایه‌ای برای تحقق آرمان‌های انقلاب است، عنوان کرد: معاونت پارلمانی دستگاه‌ها یکی از قسمت‌هایی است که این مهم را بر دوش دارد لذا موارد مد نظر نمایندگان را پیگیری کنید چرا که فشار روی آنها زیاد بوده و مشکلات مردم را منعکس می‌کنند.وی افزود: ارتباط نمایندگان با وزرا باید برقرار باشد که به حفظ فضای وفاق نیز کمک می‌کند.لاریجانی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان ‌رونق تولید‌ بیان داشت: برخی قوانین و مقررات سرمایه گذاری را سخت کرده لذا لازم است در دستگاه‌ها ستادی تشکیل شود تا ایرادات قانونی مشخص شود که البته به معاونت قوانین مجلس نیز گفته‌ایم تا تنقیح قوانین را در اولویت قرار دهند. رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه بخش زیادی از ایرادات قانونی را مربوط به آیین‌نامه ها و بخشنامه‌ها دانست و افزود: متأسفانه در حال حاضر روند سرمایه‌گذاری در کشور ۲ سال طول می‌کشد که اشکال دیوانی ما را نشان می‌دهد همچنین درباره قانون برنامه طرح پنجره واحد مطرح شد که به خوبی اجرا نشد.وی ادامه داد: در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات باید روند سرمایه‌گذاری روان سازی شود و اگر قانونی مخل بوده یا ضرورت ندارد به مجلس اطلاع داده شود تا اصلاح شده یا در صورت لزوم همان آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها تغییر کند.لاریجانی در ادامه با بیان اینکه درباره برخی قوانین به خصوص قانون برنامه بخشنامه‌ها و آیین نامه‌های لازم از سوی دولت نگارش نشده است، اظهار داشت: این دولت در حوزه قوانین به خوبی عمل کرده اما باید این اشکالات را نیز برطرف کند.

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1398/1/27 -  شماره 4416
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۵۹۵۷
رهبر انقلاب: توطئه‌ها، نَفَس‌های آخر دشمنیِ دشمنان با جمهوری اسلامی است

برخی سران عرب دنباله‌روی کفار شدند

گروه سياسي: مراسم پایانی سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با شرکت اساتید برجسته و قاریان بین المللی و همچنین قرآن‌ پژوهان و میهمانان شرکت کننده در این مسابقات، در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

 رهبر انقلاب اسلامی در این مراسم، فهم قرآن و عمل به آن را تأمین کننده سعادت بشر در دنیا و آخرت دانستند و با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های امت اسلامی و بشریت به علت عمل نکردن به معارف قرآنی است، گفتند: امروز به لطف الهی در جمهوری اسلامی، اقبال مردم بویژه جوانان به معارف قرآنی و تمسک به این معارف روز به روز در حال گسترش است و همین تمسک به قرآن مایه سعادت، قوت و عزت نظام اسلامی خواهد بود.حضرت آيت‌اله خامنه‌اي با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن، تلاوت قرآن و انس با آن را مقدمه فهم و معرفت قرآنی و همچنین تعمیق معنویت در قلب و ذهن انسان برشمردند و افزودند: بسیاری از کج‌روی‌ها، بدفهمی‌ها، ناامیدی‌ها، خیانت‌ها، دشمنی‌ها و تسلیم شدن در برابر طواغیت، به‌علت دوری از قرآن، و معنویت و معرفت ناشی از آن است.ایشان با تأکید بر اینکه عمل به قرآن زمینه‌ساز عزت، رفاه، پیشرفت، قدرت، انسجام، سبک زندگی شیرین در دنیا و تأمین‌کننده سعادت آخرت است، خاطر نشان کردند: متاسفانه برخی سران کشورهای اسلامی به دستورات قرآنی عمل نمی کنند و به‌جای آنکه ‌اشداءُ علی الکفار‌ باشند، نوکر و دنباله‌رو آمریکا و صهیونیست ها هستند و به‌جای ‌رحماءُ بَینَهُم‌، زمینه‌ساز اختلاف‌ها و جنگ‌ها همچون جنگ سوریه، یمن و کشتار مردم مسلمان شده اند.رهبر انقلاب اسلامی، لازمه عمل به قرآن را یاد خداوند و تقوای الهی دانستند و با اشاره به شهدا به‌عنوان انسان هایی که در مرتبه عالی تقوا قرار دارند، گفتند: شهدای ما درس های زیادی را به ملت ایران دادند که نمونه بارز آن، پدیده کم نظیرِ حرکت عظیم مردمی برای کمک به مناطق سیل زده است.حضرت آيت‌اله خامنه‌ای، امدادرسانی و کمک‌های مردمی به مناطق سیل زده گلستان، مازندران، ایلام، لرستان و خوزستان را شبیه حرکت جوانان در دوران دفاع مقدس خواندند و افزودند: این حرکت عجیب مردمی که این روزها شاهد هستیم، همانند روحیه فداکاری و شوق و ذوق جوانان در دهه شصت است.ایشان، این روحیه را نتیجه آموزه‌ها و درس‌های قرآنی برشمردند و با اشاره به دشمنی‌ها با جمهوری اسلامی ایران، تأکید کردند: اگر چه دشمنی‌ها و حجم و شدت آن بیشتر از گذشته به نظر می‌رسد اما این اقدامات و توطئه‌ها، نَفَس‌های آخر دشمنیِ دشمنان با جمهوری اسلامی است.ایشان در پایان تأکید کردند: هرچه آنها نسبت به ملت ایران شدت عمل بیشتری به خرج دهند و سخت‌تر بگیرند و هرچه از پایبندی ملت ایران به معارف قرانی عصبانی شوند، اما این ملت در مقابل، قوی‌تر و قدرتمندتر خواهد شد و تمسک خود را به قرآن بیشتر خواهد کرد.
پاسخ رهبری به درخواست  مهم روحانی
 متن پاسخ مقام معظم رهبری به درخواست مجوز رئیس‌جمهوری برای برداشت از صندوق توسعه ملی منتشر شد.
در این متن آمده است:در پاسخ به مرقوم آن‌جناب اشعار میدارد:خسارت‌های مالی ناشی از سیل ویرانگر به ویژه در چند استان بسیار سنگین و مصیبت‌بار است و لازم است به‌طور جدّی از سوی دستگاه‌های مسئول پیگیری و جبران شود. البته کمک‌های مردم و نهادهای انقلابی و دستگاه‌های متعدد دولتی و نظامی در این ایام حقاً چشمگیر و موجب سپاس و قدردانی است ولی این کمک‌ها نمی‌تواند خسارت‌های وارده به آحاد مردم بویژه کشاورزان و صاحبان کشتزارهای سیل‌زده را جبران کند و ورود دولت لازم است.مطلعید که استفاده از صندوق توسعه ملی صرفاً در صورت مسدود بودن راههای دیگر ممکن است لذا تأکید می‌شود که دولت سریعاً از محل‌هائی همچون:پنج درصد مقرر در بودجه‌ عمومی کشور برای جبران خسارت حوادث غیرمترقبه؛ جابجایی در ردیف‌های بودجه‌های عمرانی؛بیمه‌ها و تسهیلات بانکی؛اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمع‌بندی وضعیت، در صورت نیاز، برداشت از صندوق مزبور مورد تأیید این‌جانب خواهد بود.لازم می‌دانم توصیه‌های زیر را برای جریان بهتر کارها مطرح نمایم:۱- فرماندهی واحد برای مدیریت یکپارچه، هماهنگی، انسجام، پیگیری، نظارت و پاسخگویی نسبت به اقدامات پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی ایجاد شود.
۲- پایگاه اطلاعات جامع و قابل اتکاء از کلیه عناصر حقیقی و حقوقی متأثر از سیلاب اخیر با قابلیت برآورد دقیق خسارات و نیازها و رصد کلیه خدمات و کمک‌های دریافتی از مبادی مختلف در اسرع وقت ایجاد شود.۳- برنامه اقدامات با اولویت‌بندی و زمان‌بندی مشخص تهیه و تقسیم کار بین دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی و انقلابی و مردمی با تعیین مسئولیت‌ها تهیه و به اجرا گذاشته شود.۴- اقدامات لازم برای تأمین نیازها و مایحتاج عمومی و فوری افراد متأثر از سیلاب خصوصاً تأمین خسارات کشاورزان در حداقل زمان ممکن صورت پذیرد.۵- به‌منظور رونق کسب‌وکار در مناطق سیل‌زده حداکثر استفاده از ظرفیت‌های مناطق مذکور برای بازسازی صورت پذیرد. ضمن اینکه تدابیر لازم و فوری برای بازسازی و تعمیر سریع و ایمن واحدهای آسیب‌دیده مسکونی و تجاری و تولیدی به اجراء گذاشته شود.

 

دشمنی‌ها ابعاد جدیدی پیدا می‌کند
معاون هماهنگ کننده سپاه با اشاره به دشمنی مداوم آمریکا با جمهوری اسلامی ایران گفت: این دشمنی هر روز ابعاد جدیدی پیدا می‌کند و کسی نمی‌تواند ادعا کند دشمنی آمریکا تجلی پیدا نکرده است. سردار محمد فدوی  در همایش بزرگ ‌من یک سپاهی‌ام‌ با اشاره به دشمنی مداوم چهل ساله آمریکا با جمهوری اسلامی ایران گفت: اگرچه در ۴۰ سال گذشته شاهد دشمنی آمریکا بوده‌ایم ولی در این مدت انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بی‌نظیری داشته است.معاون هماهنگ کننده سپاه یادآور شد: قبل از اینکه انقلاب به پیروزی برسد هیچ کشور کوچکی جرات مقابله با آمریکا را نداشت ولی بعد از پیروزی انقلاب می‌بینیم که جمهوری اسلامی ایران با تمام قدرت در مقابل آمریکا و مستکبران ایستاده است.وی افزود: امروز در عرصه دستاوردهای منطقه‌ای ده‌ها هزار نیروی حزب اله لبنان در اطراف مرزهای رژیم صهیونیستی حضور دارند و این مساله هرگز برای آمریکایی‌ها قابل هضم نیست. آمریکایی‌ها جنگ ۳۳ روزه را تنها برای از بین بردن حزب‌اله و محقق نشدن اهداف ایران در منطقه آغاز کردند ولی به فضل خدا متحمل شکست مفتضحانه‌ای شدند.

 

 

لاریجانی: شیطنت آمریکا باعث ایجاد وفاق شد

رئیس مجلس  با بیان اینکه روان‌سازی فعالیت‌های اقتصادی و جلوگیری از فساد نیازمند راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است، گفت: در جلسه سران قوا روی این موضوع تأکید شد و لازم است این شبکه با مدیریت و هماهنگی با وزارت ارتباطات هرچه سریع‌تر راه‌اندازی شود.
علی لاریجانی در دیدار  با معاونان پارلمانی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور گفت: شیطنت آمریکایی‌ها باعث شد فضای وفاق و همدلی در کشور به وجود بیاید که ارزشمند است و در حالی که نیت دیگری داشتند، اما موفق به تحقق آن نشدند.وی در ادامه با بیان اینکه نگاه داشتن وفاق و همدلی سرمایه‌ای برای تحقق آرمان‌های انقلاب است، عنوان کرد: معاونت پارلمانی دستگاه‌ها یکی از قسمت‌هایی است که این مهم را بر دوش دارد لذا موارد مد نظر نمایندگان را پیگیری کنید چرا که فشار روی آنها زیاد بوده و مشکلات مردم را منعکس می‌کنند.وی افزود: ارتباط نمایندگان با وزرا باید برقرار باشد که به حفظ فضای وفاق نیز کمک می‌کند.لاریجانی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان ‌رونق تولید‌ بیان داشت: برخی قوانین و مقررات سرمایه گذاری را سخت کرده لذا لازم است در دستگاه‌ها ستادی تشکیل شود تا ایرادات قانونی مشخص شود که البته به معاونت قوانین مجلس نیز گفته‌ایم تا تنقیح قوانین را در اولویت قرار دهند. رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه بخش زیادی از ایرادات قانونی را مربوط به آیین‌نامه ها و بخشنامه‌ها دانست و افزود: متأسفانه در حال حاضر روند سرمایه‌گذاری در کشور ۲ سال طول می‌کشد که اشکال دیوانی ما را نشان می‌دهد همچنین درباره قانون برنامه طرح پنجره واحد مطرح شد که به خوبی اجرا نشد.وی ادامه داد: در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و خدمات باید روند سرمایه‌گذاری روان سازی شود و اگر قانونی مخل بوده یا ضرورت ندارد به مجلس اطلاع داده شود تا اصلاح شده یا در صورت لزوم همان آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها تغییر کند.لاریجانی در ادامه با بیان اینکه درباره برخی قوانین به خصوص قانون برنامه بخشنامه‌ها و آیین نامه‌های لازم از سوی دولت نگارش نشده است، اظهار داشت: این دولت در حوزه قوانین به خوبی عمل کرده اما باید این اشکالات را نیز برطرف کند.

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد