کد خبر: ۱۲۷۲۳۶
کلنگ‌زنی سه طرح بزرگ توسعه‌ای در فولاد خوزستان؛

بیشترین مطالبه جوانان خوزستان، اشتغال است

گروه دیار كارون: روز گذشته با حضور جمعی از مسئولان استان سه طرح بزرگ توسعه‌ای شرکت فولاد خوزستان کلنگ‌زنی شد.

اجرای سه طرح شامل ماشین ریخته‌گری اسلب عریض، کارخانه اکسیژن ۴ و نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی در شرکت فولاد خوزستان عملیاتی شد.تامین شمش شرکت‌های نوردی یکی از اهداف اصلی فولاد خوزستان است. در این زمینه مجاورت شرکت فولاد اکسین و لزوم تامین اسلب مورد نیاز این شرکت، باعث شد طرح احداث ماشین ریخته‌گری اسلب عریض در دستور کار قرار گیرد. 
در این مراسم،‌رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: بیشترین مطالبه جوانان در خوزستان مساله اشتغال است و افزایش ظرفیت تولید در کارخانه‌ها می‌تواند گره‌گشای این مساله باشد.
عبدالله ایزدپناه اظهار کرد: خوشبختانه امروز در حوزه دفاعی و نظامی کشور و جبهه مقاومت، بسیار درخشان ظاهر شده‌ایم و جمهوری اسلامی به عنوان یکی از قطب‌های قدرت دنیا، در مقابل استکبار جهانی ایستاده است.اگر قرار است در داخل و در حوزه اقتصادی مثل دفاع مقدس و جبهه مقاومت، موفق باشیم باید وحدت و اراده‌ای مثل آن دوران داشته باشیم.وی با اشاره به شعار رهبری در خصوص سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها تصریح کرد: کلنگ‌زنی پروژه‌های توسعه شرکت فولاد خوزستان، افزایش تولید و اشتغال به دنبال دارد و اجرای این چنین طرح‌هایی در استان، جای خوشحالی است. مجمع نمایندگان خوزستان حامی صنعتگران و فعالان صنایع است و در این زمینه وعده می‌دهیم از شرکت فولاد خوزستان و سایر تولیدکنندگان و صنعتگران استان حمایت خواهیم کرد تا بتوانند با قوت بیشتر فعالیت را ادامه دهند.وی با تاکید بر افزایش ظرفیت تولید کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی، گفت: ضمن توسعه کارخانه‌ها و شرکت‌ها، باید بخش‌هایی که با ظرفیت صد درصدی کار نمی‌کنند را افزایش ظرفیت دهیم تا شاهد تولید حداکثری باشیم و از همه ظرفیت‌های تولیدی در یک مجموعه استفاده کنیم. خوزستان مشکلات زیادی دارد که اشتغال یکی از مهمترین این مشکلات است. بیشترین مطالبه جوانان در خوزستان، مساله اشتغال است و افزایش ظرفیت تولید در کارخانه‌ها می‌تواند گره‌گشای این مساله باشد.در دوران پس از جنگ، به خوزستان کم توجهی شده و نگاه مثبتی نسبت به استان نبوده است و در طول این سال‌ها در توزیع منابع و ثروت، خوزستان نادیده گرفته شده است و شاهد عدالت در توزیع درآمدهای کشور نبوده‌ایم.
وی با بیان اینکه خوزستان خیلی محروم است، افزود: مردم از گفتار درمانی خسته شده‌اند و امیدواریم توجه به خوزستان در میدان عمل باشد. در حوزه نفت و گاز معادن و فولاد و... ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و مردم نباید با وجود این ظرفیت‌ها در خوزستان، احساس فقر و ضعف کنند.
عقب‌ماندگی‌در همه حوزه‌ها به ویژه اشتغال
نماینده اهواز در مجلس گفت: اقدامات بسیار خوبی در حوزه فولاد در استان خوزستان انجام شده است که باید این کارها ادامه‌دار باشد و از این اقدامات حمایت شود.سیدکریم حسینی در این  مراسم  اظهار کرد: اگر در چشم‌انداز ۱۴۰۴ بتوانیم به عدد ۸.۵ میلیون تن تولید محصولات فولادی در شرکت فولاد خوزستان دست پیدا کنیم، افق بسیار خوبی است و امیدواریم با تحقق این مساله گام بلندی در حوزه فولادسازی داشته باشیم.اینکه ۷۰ درصد از فروش تولید شرکت فولاد خوزستان به شرکت‌های درون استان تعلق می‌گیرد، جای خوشحالی است و امیدواریم این روند مطلوب، پایدار باشد. نمایندگان خوزستان در مجلس به دنبال استقرار و پایداری حوزه فولاد در خوزستان هستند و قطعا سود و منافع استان در این زمینه، برای کل کشور خواهد بود.وی با اشاره به بحث جابه‌جایی برخی از شرکت‌های فولادی از خوزستان به دیگر استان‌های کشور ادامه داد: نمایندگان فکر و ایده‌ای که در فضای کارشناسی به تصویب و تایید برسد را قطعا حمایت خواهیم کرد اما این کار با توئیت زدن و انتشار کلیپ و سخنرانی محقق نمی‌شود.اقدامات بسیار خوبی در حوزه فولاد در استان خوزستان انجام شده است که باید این کارها ادامه‌دار باشد و باید از این اقدامات، حمایت شود.مسایل فنی، ذاتی و تولید در شرکت فولاد خوزستان و دیگر شرکت‌های استان، اولویت اول است و ابتدا باید به این مسایل در شرکت‌ها توجه جدی شود.وی با بیان اینکه خوزستان در رتبه دوم بیکاری کشور قرار دارد، عنوان کرد: در بحث اشتغال، کوچکترین فرصت شغلی که در استان ایجاد می‌شود باید برای درون استان و جوانان بومی مناطق اطراف آن طرح‌ها باشد. حسینی با بیان اینکه خوزستان دچار عقب‌ماندگی‌هایی در همه حوزه‌ها به ویژه اشتغال است‌، افزود: جوانان خوزستان باید در اولویت اشتغال طرح‌ها و پروژه‌هایی باشند که در استان اجرایی می‌شوند.
۳۰ پروژه متوسط و بزرگ خوزستان در انتظار تزریق اعتبار
در ادامه این مراسم،  معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در خوزستان بیش از ۳۰ پروژه متوسط و بزرگ وجود دارد که در مرحله آماده‌سازی هستند و امیدواریم با تزریق منابع مالی هرچه سریع‌تر شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها باشیم.
نورالله حسن زاده اظهار کرد: شرکت فولاد خوزستان به عنوان نماد اصلی صنعتی در استان خوزستان مطرح است و اثرات فعالیت این شرکت در استان در بخش‌های مختلف قابل مشاهده است.شرکت فولاد خوزستان همیشه در مسایلی که استان با آن مواجه بوده، در بحث مسئولیت‌های اجتماعی به خوبی عمل کرده و همیشه برای حل مشکلات استان پیش قدم بوده و بسیار کمک کرده است. بحث طرح‌های توسعه‌ای یکی از موضوعات مغفول مانده در شرکت فولاد خوزستان بود که خوشبختانه اکنون شاهد کلنگ‌زنی این طرح‌ها هستیم.اجرای این طرح‌ها، آغازی برای سایر طرح‌های توسعه‌ای مجموعه فولاد خوزستان خواهد بود تا این شرکت بتواند به تولید ۱۳.۶ میلیون تن پیش‌بینی شده در برنامه‌ها دست پیدا کند.وی افزود: در زمستان گاز شرکت‌های تولیدی قطع می‌شود و در تابستان به دلیل قطع برق بخشی از تولید شرکت‌ها و کارخانه‌ها از دست می‌رود و مشکلاتی برای شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدی به وجود می‌آید.البته پتروشیمی‌ها از قطعی برق کمتر آسیب دیدند اما شرکت‌های تولیدی فولاد و سیمان در این زمینه دچار مشکلاتی شدند.حسن زاده بیان کرد: در خوزستان بیش از ۳۰ پروژه متوسط و بزرگ وجود دارد که در مرحله آماده‌سازی هستند و امیدواریم با تزریق منابع مالی هرچه سریع‌تر شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها باشیم.
مسیر توسعه کشور صحیح نیست
در ادامه عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه راه توسعه کشور صحیح نیست، گفت: مسائلی که در بحث تنش آبی در خوزستان، مدیریت منابع آب، از دست رفتن جایگاه تولید فولاد خوزستان در تولید فولاد کشور و... به وجود می‌آید، بیانگر آن است که مسیر توسعه کشور را اشتباه طی می‌کنیم.مجتبی یوسفی اظهار کرد: تصمیم‌گیری غلط در توسعه کشور باعث از دست دادن فرصت‌ها شده و همچنین هزینه‌های سربار تولید و لجستیک را افزایش داده است.وی با بیان اینکه راه توسعه کشور صحیح نیست، افزود: مسایلی که در بحث تنش آبی در خوزستان، مدیریت منابع آب، از دست رفتن جایگاه تولید فولاد خوزستان در تولید فولاد کشور و... به وجود می‌آید، بیانگر آن است که مسیر توسعه کشور را اشتباه طی می‌کنیم.اینکه در مناطق کویری کشور حدود ۲۰ تا ۲۵ شرکت فولادی احداث شده است، باعث مسایلی می‌شود که در بخش‌های دیگر دچار مشکل شویم. نباید حدود ۱۰ تا ۱۵ سال طرح‌های توسعه‌ای که فولاد خوزستان را می‌توانست به جایگاه اصلی تولید فولاد کشور بازگرداند، متوقف می‌شد. این مساله اوج بی‌انصافی مدیرانی بود که بر این مجموعه در دوران گذشته حکمرانی کرده‌اند.می‌توانستیم طرح‌های توسعه‌ای شرکت فولاد خوزستان را خیلی زودتر از این اجرایی کنیم اما این کار انجام نشد و جایگاه تولیدی فولاد خوزستان در کشور به دیگر شرکت‌ها واگذار شد.وی با بیان اینکه شرکت فولادی با تولید کمتر از ۱۰ میلیون تن محصولات، اصلا شرکت نیست، گفت: اگر زنجیره ارزش افزوده در شرکت‌های فولادی و نوردی تکمیل نشود، جایگاه ایران در تولید فولاد در دنیا از دست می‌رود. خط قرمز ما خروج مدیریت فولاد اکسین و شرکت‌های متناظر از جمله کربن بلک از استان است و اجازه نخواهیم داد این شرکت‌ها از استان خارج شوند.نظر ما است که مدیریت فولاد اکسین ذیل فولاد خوزستان قرار بگیرد تا علاوه بر کاهش هزینه سربار تولید، زمینه ساز تکمیل زنجیره ارزش افزوده و ایجاد اشتغال شود.
صنایع خوزستان از جوانان بومی استفاده کنند
 در ادامه این مراسم ،فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان با بیان اینکه بیکاری زمینه‌ساز ناهنجاری‌های اجتماعی و نا امنی‌ها است، گفت: بیکاری در کل کشور یکی از مسایل مهم است و البته حل این مساله در خوزستان اولویت بسیار بیشتری دارد.سردار حسن شاهوارپور اظهار کرد: کلنگ‌زنی طرح‌های توسعه‌ای فولاد خوزستان، مایه امید برای تولید و اشتغال در خوزستان است.وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات خوزستان بحث بیکاری است، افزود: بیکاری در کل کشور یکی از مسایل مهم است و البته حل این مساله در خوزستان اولویت بسیار بیشتری دارد.وی با بیان اینکه شرکت‌ها و صنایع استان در بحث استخدام‌ها از جوانان بومی استان استفاده کنند، گفت: درصد بیکاری در خوزستان بالاتر از متوسط کشور است و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در خوزستان می‌تواند به حل مشکل اشتغال و بیکاری جوانان کمک کند.
شاهوارپور با اشاره به کلنگ‌زنی سه طرح بزرگ توسعه‌ای در شرکت فولاد خوزستان ادامه داد: امیدواریم مراحل اجرای این سه طرح به سرعت پیش رود و در مراحل اجرای کار، شاهد حرکت جهادی و انقلابی باشیم و در موعد مقرر، کار به اتمام برسد.وی با بیان اینکه بیکاری زمینه‌ساز ناهنجاری‌های اجتماعی و نا امنی‌ها است، گفت: دشمنان همواره به خوزستان طمع دارند و می‌خواهند آسایش و آرامش مردم را بر هم بزنند اما اجرای چنین طرح‌هایی برای جوانان مایه آسایش و امید است و می‌تواند به حل بسیاری از این مشکلات کمک کند.وی با اشاره به بحث مسئولیت‌های اجتماعی افزود: مجموعه‌های صنعتی در خوزستان از جمله نفت و پتروشیمی‌ها باید به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل‌کنند اما این مسئولیت‌ها به هر دلیلی توسط برخی از شرکت‌های استان اجرایی نمی‌شود.شاهوارپور ادامه داد: خوسبختانه شرکت فولاد خوزستان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تلاش‌های بسیار خوبی انجام داده است اما همچنان می‌توان در حوزه این مسئولیت‌ها، اقدامات بیشتری نیز انجام داد.
گفتنی اینکه، پس از اجرای کامل طرح علاوه بر میزان تولید فعلی شمش،‌ سالانه یک میلیون و ۲۰۰‌ هزار تن شمش اسلب عریض با گریدهای فولاد آلیاژی و ساختمانی در شرکت فولاد خوزستان تولید خواهد شد.سرمایه‌گذاری این طرح، ۱۲۸ میلیون یورو و مدت زمان اجرای آن ۳۶ ماه برآورد شده است.طرح دوم اجرای طرح اکسیژن ۴ است که تزریق اکسیژن، کیفیت و کمیت آهن اسفنجی را افزایش می‌دهد. به منظور تامین گازهای صنعتی موردنیاز طرح‌های توسعه‌ای، احداث کارخانه اکسیژن ۴ در اولویت قرار گرفته است. هزینه اجرای این طرح ۲۶ میلیون یورو و مدت زمان اجرای آن ۳۶ ماه پیش‌بینی شده است؛ هدف از اجرای کارخانه اکسیژن ۴، بهینه‌سازی کیفیت، پایداری سیستم و افزایش ظرفیت تولید است.با راه‌اندازی این طرح، ظرفیت تولید نرمال ۱۶۰۰۰ متر مکعب بر ساعت گاز اکسیژن با درجه خلوص ۹۹.۵ درصد، ۱۰۰۰ مترمکعب در ساعت اکسیژن مایع، ۸۰۰۰ متر مکعب گاز نیتروژن، ۵۰۰ متر مکعب نیتروژن مایع و همچنین ۵۶۰ متر مکعب بر ساعت آرگون مایع ایجاد می‌شود.احداث نیروگاه اختصاصی ۵۲۰ مگاواتی و در مدار قرار گرفتن آن علاوه بر برداشته شدن محدودیت‌های برقی، پایداری تولید را تضمین می‌کند. در حال حاضر با توجه به کاهش تولید فولاد ناشی از محدودیت‌های برقی، احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی با امکان توسعه تا ۱۰۰۰ مگاوات در دستور کار قرار گرفت.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1400/6/29 -  شماره 4990
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۲۷۲۳۶
کلنگ‌زنی سه طرح بزرگ توسعه‌ای در فولاد خوزستان؛

بیشترین مطالبه جوانان خوزستان، اشتغال است

گروه دیار كارون: روز گذشته با حضور جمعی از مسئولان استان سه طرح بزرگ توسعه‌ای شرکت فولاد خوزستان کلنگ‌زنی شد.

اجرای سه طرح شامل ماشین ریخته‌گری اسلب عریض، کارخانه اکسیژن ۴ و نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی در شرکت فولاد خوزستان عملیاتی شد.تامین شمش شرکت‌های نوردی یکی از اهداف اصلی فولاد خوزستان است. در این زمینه مجاورت شرکت فولاد اکسین و لزوم تامین اسلب مورد نیاز این شرکت، باعث شد طرح احداث ماشین ریخته‌گری اسلب عریض در دستور کار قرار گیرد. 
در این مراسم،‌رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: بیشترین مطالبه جوانان در خوزستان مساله اشتغال است و افزایش ظرفیت تولید در کارخانه‌ها می‌تواند گره‌گشای این مساله باشد.
عبدالله ایزدپناه اظهار کرد: خوشبختانه امروز در حوزه دفاعی و نظامی کشور و جبهه مقاومت، بسیار درخشان ظاهر شده‌ایم و جمهوری اسلامی به عنوان یکی از قطب‌های قدرت دنیا، در مقابل استکبار جهانی ایستاده است.اگر قرار است در داخل و در حوزه اقتصادی مثل دفاع مقدس و جبهه مقاومت، موفق باشیم باید وحدت و اراده‌ای مثل آن دوران داشته باشیم.وی با اشاره به شعار رهبری در خصوص سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها تصریح کرد: کلنگ‌زنی پروژه‌های توسعه شرکت فولاد خوزستان، افزایش تولید و اشتغال به دنبال دارد و اجرای این چنین طرح‌هایی در استان، جای خوشحالی است. مجمع نمایندگان خوزستان حامی صنعتگران و فعالان صنایع است و در این زمینه وعده می‌دهیم از شرکت فولاد خوزستان و سایر تولیدکنندگان و صنعتگران استان حمایت خواهیم کرد تا بتوانند با قوت بیشتر فعالیت را ادامه دهند.وی با تاکید بر افزایش ظرفیت تولید کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی، گفت: ضمن توسعه کارخانه‌ها و شرکت‌ها، باید بخش‌هایی که با ظرفیت صد درصدی کار نمی‌کنند را افزایش ظرفیت دهیم تا شاهد تولید حداکثری باشیم و از همه ظرفیت‌های تولیدی در یک مجموعه استفاده کنیم. خوزستان مشکلات زیادی دارد که اشتغال یکی از مهمترین این مشکلات است. بیشترین مطالبه جوانان در خوزستان، مساله اشتغال است و افزایش ظرفیت تولید در کارخانه‌ها می‌تواند گره‌گشای این مساله باشد.در دوران پس از جنگ، به خوزستان کم توجهی شده و نگاه مثبتی نسبت به استان نبوده است و در طول این سال‌ها در توزیع منابع و ثروت، خوزستان نادیده گرفته شده است و شاهد عدالت در توزیع درآمدهای کشور نبوده‌ایم.
وی با بیان اینکه خوزستان خیلی محروم است، افزود: مردم از گفتار درمانی خسته شده‌اند و امیدواریم توجه به خوزستان در میدان عمل باشد. در حوزه نفت و گاز معادن و فولاد و... ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و مردم نباید با وجود این ظرفیت‌ها در خوزستان، احساس فقر و ضعف کنند.
عقب‌ماندگی‌در همه حوزه‌ها به ویژه اشتغال
نماینده اهواز در مجلس گفت: اقدامات بسیار خوبی در حوزه فولاد در استان خوزستان انجام شده است که باید این کارها ادامه‌دار باشد و از این اقدامات حمایت شود.سیدکریم حسینی در این  مراسم  اظهار کرد: اگر در چشم‌انداز ۱۴۰۴ بتوانیم به عدد ۸.۵ میلیون تن تولید محصولات فولادی در شرکت فولاد خوزستان دست پیدا کنیم، افق بسیار خوبی است و امیدواریم با تحقق این مساله گام بلندی در حوزه فولادسازی داشته باشیم.اینکه ۷۰ درصد از فروش تولید شرکت فولاد خوزستان به شرکت‌های درون استان تعلق می‌گیرد، جای خوشحالی است و امیدواریم این روند مطلوب، پایدار باشد. نمایندگان خوزستان در مجلس به دنبال استقرار و پایداری حوزه فولاد در خوزستان هستند و قطعا سود و منافع استان در این زمینه، برای کل کشور خواهد بود.وی با اشاره به بحث جابه‌جایی برخی از شرکت‌های فولادی از خوزستان به دیگر استان‌های کشور ادامه داد: نمایندگان فکر و ایده‌ای که در فضای کارشناسی به تصویب و تایید برسد را قطعا حمایت خواهیم کرد اما این کار با توئیت زدن و انتشار کلیپ و سخنرانی محقق نمی‌شود.اقدامات بسیار خوبی در حوزه فولاد در استان خوزستان انجام شده است که باید این کارها ادامه‌دار باشد و باید از این اقدامات، حمایت شود.مسایل فنی، ذاتی و تولید در شرکت فولاد خوزستان و دیگر شرکت‌های استان، اولویت اول است و ابتدا باید به این مسایل در شرکت‌ها توجه جدی شود.وی با بیان اینکه خوزستان در رتبه دوم بیکاری کشور قرار دارد، عنوان کرد: در بحث اشتغال، کوچکترین فرصت شغلی که در استان ایجاد می‌شود باید برای درون استان و جوانان بومی مناطق اطراف آن طرح‌ها باشد. حسینی با بیان اینکه خوزستان دچار عقب‌ماندگی‌هایی در همه حوزه‌ها به ویژه اشتغال است‌، افزود: جوانان خوزستان باید در اولویت اشتغال طرح‌ها و پروژه‌هایی باشند که در استان اجرایی می‌شوند.
۳۰ پروژه متوسط و بزرگ خوزستان در انتظار تزریق اعتبار
در ادامه این مراسم،  معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در خوزستان بیش از ۳۰ پروژه متوسط و بزرگ وجود دارد که در مرحله آماده‌سازی هستند و امیدواریم با تزریق منابع مالی هرچه سریع‌تر شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها باشیم.
نورالله حسن زاده اظهار کرد: شرکت فولاد خوزستان به عنوان نماد اصلی صنعتی در استان خوزستان مطرح است و اثرات فعالیت این شرکت در استان در بخش‌های مختلف قابل مشاهده است.شرکت فولاد خوزستان همیشه در مسایلی که استان با آن مواجه بوده، در بحث مسئولیت‌های اجتماعی به خوبی عمل کرده و همیشه برای حل مشکلات استان پیش قدم بوده و بسیار کمک کرده است. بحث طرح‌های توسعه‌ای یکی از موضوعات مغفول مانده در شرکت فولاد خوزستان بود که خوشبختانه اکنون شاهد کلنگ‌زنی این طرح‌ها هستیم.اجرای این طرح‌ها، آغازی برای سایر طرح‌های توسعه‌ای مجموعه فولاد خوزستان خواهد بود تا این شرکت بتواند به تولید ۱۳.۶ میلیون تن پیش‌بینی شده در برنامه‌ها دست پیدا کند.وی افزود: در زمستان گاز شرکت‌های تولیدی قطع می‌شود و در تابستان به دلیل قطع برق بخشی از تولید شرکت‌ها و کارخانه‌ها از دست می‌رود و مشکلاتی برای شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدی به وجود می‌آید.البته پتروشیمی‌ها از قطعی برق کمتر آسیب دیدند اما شرکت‌های تولیدی فولاد و سیمان در این زمینه دچار مشکلاتی شدند.حسن زاده بیان کرد: در خوزستان بیش از ۳۰ پروژه متوسط و بزرگ وجود دارد که در مرحله آماده‌سازی هستند و امیدواریم با تزریق منابع مالی هرچه سریع‌تر شاهد آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها باشیم.
مسیر توسعه کشور صحیح نیست
در ادامه عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه راه توسعه کشور صحیح نیست، گفت: مسائلی که در بحث تنش آبی در خوزستان، مدیریت منابع آب، از دست رفتن جایگاه تولید فولاد خوزستان در تولید فولاد کشور و... به وجود می‌آید، بیانگر آن است که مسیر توسعه کشور را اشتباه طی می‌کنیم.مجتبی یوسفی اظهار کرد: تصمیم‌گیری غلط در توسعه کشور باعث از دست دادن فرصت‌ها شده و همچنین هزینه‌های سربار تولید و لجستیک را افزایش داده است.وی با بیان اینکه راه توسعه کشور صحیح نیست، افزود: مسایلی که در بحث تنش آبی در خوزستان، مدیریت منابع آب، از دست رفتن جایگاه تولید فولاد خوزستان در تولید فولاد کشور و... به وجود می‌آید، بیانگر آن است که مسیر توسعه کشور را اشتباه طی می‌کنیم.اینکه در مناطق کویری کشور حدود ۲۰ تا ۲۵ شرکت فولادی احداث شده است، باعث مسایلی می‌شود که در بخش‌های دیگر دچار مشکل شویم. نباید حدود ۱۰ تا ۱۵ سال طرح‌های توسعه‌ای که فولاد خوزستان را می‌توانست به جایگاه اصلی تولید فولاد کشور بازگرداند، متوقف می‌شد. این مساله اوج بی‌انصافی مدیرانی بود که بر این مجموعه در دوران گذشته حکمرانی کرده‌اند.می‌توانستیم طرح‌های توسعه‌ای شرکت فولاد خوزستان را خیلی زودتر از این اجرایی کنیم اما این کار انجام نشد و جایگاه تولیدی فولاد خوزستان در کشور به دیگر شرکت‌ها واگذار شد.وی با بیان اینکه شرکت فولادی با تولید کمتر از ۱۰ میلیون تن محصولات، اصلا شرکت نیست، گفت: اگر زنجیره ارزش افزوده در شرکت‌های فولادی و نوردی تکمیل نشود، جایگاه ایران در تولید فولاد در دنیا از دست می‌رود. خط قرمز ما خروج مدیریت فولاد اکسین و شرکت‌های متناظر از جمله کربن بلک از استان است و اجازه نخواهیم داد این شرکت‌ها از استان خارج شوند.نظر ما است که مدیریت فولاد اکسین ذیل فولاد خوزستان قرار بگیرد تا علاوه بر کاهش هزینه سربار تولید، زمینه ساز تکمیل زنجیره ارزش افزوده و ایجاد اشتغال شود.
صنایع خوزستان از جوانان بومی استفاده کنند
 در ادامه این مراسم ،فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان با بیان اینکه بیکاری زمینه‌ساز ناهنجاری‌های اجتماعی و نا امنی‌ها است، گفت: بیکاری در کل کشور یکی از مسایل مهم است و البته حل این مساله در خوزستان اولویت بسیار بیشتری دارد.سردار حسن شاهوارپور اظهار کرد: کلنگ‌زنی طرح‌های توسعه‌ای فولاد خوزستان، مایه امید برای تولید و اشتغال در خوزستان است.وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات خوزستان بحث بیکاری است، افزود: بیکاری در کل کشور یکی از مسایل مهم است و البته حل این مساله در خوزستان اولویت بسیار بیشتری دارد.وی با بیان اینکه شرکت‌ها و صنایع استان در بحث استخدام‌ها از جوانان بومی استان استفاده کنند، گفت: درصد بیکاری در خوزستان بالاتر از متوسط کشور است و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در خوزستان می‌تواند به حل مشکل اشتغال و بیکاری جوانان کمک کند.
شاهوارپور با اشاره به کلنگ‌زنی سه طرح بزرگ توسعه‌ای در شرکت فولاد خوزستان ادامه داد: امیدواریم مراحل اجرای این سه طرح به سرعت پیش رود و در مراحل اجرای کار، شاهد حرکت جهادی و انقلابی باشیم و در موعد مقرر، کار به اتمام برسد.وی با بیان اینکه بیکاری زمینه‌ساز ناهنجاری‌های اجتماعی و نا امنی‌ها است، گفت: دشمنان همواره به خوزستان طمع دارند و می‌خواهند آسایش و آرامش مردم را بر هم بزنند اما اجرای چنین طرح‌هایی برای جوانان مایه آسایش و امید است و می‌تواند به حل بسیاری از این مشکلات کمک کند.وی با اشاره به بحث مسئولیت‌های اجتماعی افزود: مجموعه‌های صنعتی در خوزستان از جمله نفت و پتروشیمی‌ها باید به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل‌کنند اما این مسئولیت‌ها به هر دلیلی توسط برخی از شرکت‌های استان اجرایی نمی‌شود.شاهوارپور ادامه داد: خوسبختانه شرکت فولاد خوزستان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تلاش‌های بسیار خوبی انجام داده است اما همچنان می‌توان در حوزه این مسئولیت‌ها، اقدامات بیشتری نیز انجام داد.
گفتنی اینکه، پس از اجرای کامل طرح علاوه بر میزان تولید فعلی شمش،‌ سالانه یک میلیون و ۲۰۰‌ هزار تن شمش اسلب عریض با گریدهای فولاد آلیاژی و ساختمانی در شرکت فولاد خوزستان تولید خواهد شد.سرمایه‌گذاری این طرح، ۱۲۸ میلیون یورو و مدت زمان اجرای آن ۳۶ ماه برآورد شده است.طرح دوم اجرای طرح اکسیژن ۴ است که تزریق اکسیژن، کیفیت و کمیت آهن اسفنجی را افزایش می‌دهد. به منظور تامین گازهای صنعتی موردنیاز طرح‌های توسعه‌ای، احداث کارخانه اکسیژن ۴ در اولویت قرار گرفته است. هزینه اجرای این طرح ۲۶ میلیون یورو و مدت زمان اجرای آن ۳۶ ماه پیش‌بینی شده است؛ هدف از اجرای کارخانه اکسیژن ۴، بهینه‌سازی کیفیت، پایداری سیستم و افزایش ظرفیت تولید است.با راه‌اندازی این طرح، ظرفیت تولید نرمال ۱۶۰۰۰ متر مکعب بر ساعت گاز اکسیژن با درجه خلوص ۹۹.۵ درصد، ۱۰۰۰ مترمکعب در ساعت اکسیژن مایع، ۸۰۰۰ متر مکعب گاز نیتروژن، ۵۰۰ متر مکعب نیتروژن مایع و همچنین ۵۶۰ متر مکعب بر ساعت آرگون مایع ایجاد می‌شود.احداث نیروگاه اختصاصی ۵۲۰ مگاواتی و در مدار قرار گرفتن آن علاوه بر برداشته شدن محدودیت‌های برقی، پایداری تولید را تضمین می‌کند. در حال حاضر با توجه به کاهش تولید فولاد ناشی از محدودیت‌های برقی، احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی با امکان توسعه تا ۱۰۰۰ مگاوات در دستور کار قرار گرفت.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد