گروه جامعه: افزایش نگرانکننده آمار مبتلایان به کرونا دربسیاری از شهرها و استانهای کشور از جمله تهران، خوزستان، اصفهان و .. باعث شده بسیاری از مناطق کشور در وضعیت قرمز یا هشدار ابتلا به کرونا قرار گیرد.
چند روزی میشود که مسئولان وزارت بهداشت در مصاحبههای مختلف نسبت به روند فزاینده شیوع کرونا و احتمال وقوع یک پیک سهمگین هشدار میدهند و از فعال شدن تعدادی از بخشهای کرونایی بیمارستانها که به دلیل وضعیت سفید تخلیه شده بودند، خبر میدهند،این وضعیت تا حدی خطرناک است که معاون وزیر بهداشت اعلام کرده است: کل کشور در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.
بازگشت زود هنگام به زندگی عادی ، پایان محدودیتهای کرونایی، فقدان تمهیدات کارآمد، کمتوجهی مردم نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی در پی کاهش اطلاعرسانی مسئولان در خصوص اعلام آمار و وضعیت و همچنین کمکاری متولیان در زمینه مدیریت شرایط نسبت به روزهای نخست به دلیل طولانی شدن زمان شیوع این بیماری، باعث شده است تا این ویروس ناخوانده سوار بر اسب تروادای خود، پشت هر خانه بنشیند و به کوچک و بزرگ رحم نکند. از سویی مدارس نیز پس از کش و قوسهای فراوان، بازگشایی شدهاند و در این میان خانواده دانش آموزان به دو گروه تقسیم شدهاند؛ یک گروه فرزندان خود را به مدرسه فرستادهاند و عدهای معتقد هستند که تا کرونا وجود دارد، کودکان خود را به مدرسه نخواهند فرستاد. این نگرانی بسیار به جاست چرا که پیش از این خطر ابتلاء به کرونا برای کودکان بسیار کم تلقی میشد اما رفتهرفته اعلام شد که خطر کرونا برای کودکان کمتر از بزرگسالان نیست و تصور مصونیت کودکان از این ویروس اشتباه است و در مواردی کودکان با علائم شدید به بیماری کووید –۱۹ مبتلا میشوند و حتی در مواردی نیز فوت میکنند.