حجتالاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد در خطبههای نماز جمعه این هفته اهواز با تاکید بر کمک رسانی هرچه بیشتر به مناطق سیل زده خوزستان گفت: اولویت ما رسیدگی به امور سیل زدگان بوده و انتظار میرود تمامی دستگاهها بخصوص استانهای معین مانند ابتدای کار در شرایط کنونی نیز با تمام ظرفیت به مردم سیل زده خوزستان خدمت رسانی کنند. وی در ادامه با انتقاد از تعطیلیهای مکرر در کشور و استان خوزستان بیان داشت: تعطیلیهای بیش ازاندازه به غیر از مناسبتهای مذهبی ما را از جنگ اقتصادی عقب میاندازد، به همین دلیل در روزهای تعطیل نیز نباید کار و فعالیت کاهش یابد. امام جمعه اهواز با بیان اینکه مدیران انقلابی باید ۲۰ ساعت در شبانه روز به مردم خدمت کنند، افزود: مدیران در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت برای خدمت به مردم تلاش کرده و در حد واندازه یک مدیرانقلابی باشند. نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: مدیران نباید زندگی اشرافی و حقوق نجومی داشته باشند و قانون را دور بزنند. مدیران باید از رانت فاصله بگیرند ضمن اینکه استفاده از خودروهای شاسی بلند و گران قیمت از سوی مدیران شایسته نیست. در این نظام مدیران باید در زندگیشان از امیرمومنان الگو بگیرند و راه او را ادامه دهند.
جعفرزاده: وزرا دست روی دست گذاشتهاند و تماشاچی هستند
نمیتوانیم دور کشور حصار بکشیم
برخی از سیاستمداران ما اعتقاد دارند که عامل به وجود آمدن شرایط موجود در کشور اقدامات آمریکاییها علیه ایران است و تنها راه حل این مشکلات نیز مذاکره است اما اکنون با آمدن وزیر خارجه آلمان و حضور نخستوزیر ژاپن در ایران، بار دیگر موضوع مذاکرات احتمالی به غرب و آمریکا جدی شده است.
بااینحال برخیها ازجمله بعضی از نمایندگان مجلس اعتقاد دارند که نگاه به بیرون نمیتواند تمام مشکلات کشور را حل کند و باید در کنار فعال شدن دیپلماسی راهکارهای دیگر و ازجمله اتحاد درونی و تکیه به ظرفیتها داخل هم مد نظر قرار گیرد.به اعتقاد این افراد نمیتوان دور کشور را حصار کشید. نماینده رشت در مجلس در خصوص این موضوع اظهار داشت: شرایط بینالمللی ما در حال بهبود است و با استفاده از دیپلماسی فعالی که داریم توانستهایم بسیاری از مشکلات تحریمی را که در ماههای گذشته فشار زیادی بر ما تحمیل کرد را کم کنیم.غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی گفت: البته برخیها اعتقاد دارند که باید مذاکره صورت گیرد و نگاه این افراد هم به سمت آمریکا است اما به نظر من ما باید بار دیگر شرایطی را ایجاد کنیم که آمریکا تنهاتر شود و از به وجود آمدن اجماعها جلوگیری گردد. برای این کار هم نیاز است که در داخل به امکانات و سرمایه و ظرفیتهای خود متکی باشیم تا بتوانیم از عهده خارجیها هم برآییم.وی گفت: دستگاه دیپلماسی ما در کاهش این تنشها تلاشهاي زیادی کرده است، اما هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است، البته وزرای دیگر هم دست روی دست گذاشته اند و تماشاچی اقدامات وزارت خارجه هستند که این خود یک داستان دیگری شده است.