با آغاز صحبتهای مهمان برنامه، میشد پی برد که فرش ایرانی شاید بهانهای است تا از آن طریق فرد دعوت شده به برنامه کسب و کار خود را معرفی و تبلیغ کند. وی در بخشی از صحبتهای خود از افتتاح شعبهای جدید برای کسب و کار خود در کشور قطر گفت. همچنین این مهمان برنامه در بخش دیگری از صحبتهای خود، از سفرهای خود به سایر کشورها و موضوع تحقیقات بازار گفت و این موضوعات را به گونهای بیان میکرد که گویا تنها کسب و کار وی انحصار این گونه کارها در فرش ایرانی را دارد. خلاصه موضوع این بود که این فرد که توسط مجری برنامه، به عنوان کارآفرین برتر فرش معرفی شد در طول برنامه به گونهای صحبت میکرد که به تولیدکنندگان فرش که بیننده برنامه بودند، این گونه القا میشد که ایشان تنها صادرکننده فرش ایرانی هستند که میتواند فرش آن ها را با قیمت های بسیار بالا به فروش برساند و صادر کند.
به هر صورت، دیدن این برنامه برای بینندگان آن پرسش های بسیاری را در ذهن ایجاد می کرد و زمان گذشت تا اینکه یکی از تاجران و بازاریان معتمد فرش پرده از راز این برنامه برداشت! وی گفت: من بعد از دیدن این برنامه به یکی از مسئولین این برنامه گفتم که این شخصی را که به عنوان کارآفرین برتر فرش معرفی کردید و کل برنامه او به مانند یک رپورتاژ بود در فرش ایرانی خیلی جایگاهی به آن صورت ندارد که شما برای ایشان آن جایگاه را در نظر گرفتید. این مسئول برنامه در پاسخ به من گفتند ایشان هزینه این برنامه را خودشان پرداخت کردند و شما هم اگر تمایل دارید میتوانید با پرداخت این هزینه در برنامه حضور پیدا کنید!صحبتهای این معتمد بازار فرش نشان میداد که گویا پشت ماجرای دعوت از کارآفرینان به صدا و سیما و حضور در قاب تلویزیون داستانهایی نهفته است و این پرسشها به ذهن متبادر میشد که برنامههای اقتصادی تلویزیون و به طور کلی صدا و سیما چگونه و به چه روشی این کارآفرینان حوزههای مختلف را به عنوان کارآفرین برتر شناسایی و برای حضور در برنامههای تلویزیونی انتخاب میکنند؟ آیا تلویزیون برای حضور این افراد در برنامههای خود از آنها پولی دریافت میکند؟
این احتمال دریافت هزینه تولید برنامه از فرد و حضور وی به عنوان کارآفرین برتر با ماجرای حضور ستاره، مربعها در تلویزیون تقویت میشود. ستاره، مربعهایی که حضور آنها در برنامههای تلویزیونی در سالهای اخیر انتقادات بسیاری را از سوی کارشناسان و حتی مراجع تقلید به همراه داشته است. تقریبا مدتی است که بخشی از اجرای همه مجریهای تلویزیونی، تبلیغ برای اپلیکیشنهای پرداخت مالی شده است. کارشناسان معتقدند که به دلیل مشکلات مالی و بودجهای صدا و سیما، این نهاد برای تأمین هزینه ساخت برنامههایش رو به اسپانسرهای جدید و نوظهوری آورده که از آنها به عنوانستاره، مربعها یاد میشود و این اپلیکیشنهای پرداخت مالی به عنوان اسپانسرهایی به ساخت برنامهها کمک میکنند و در عوض برنامهها بعد از شروع در خلال اجراهای خود برای این ستاره، مربعها تبلیغ میکنند. در گذشته نیز برخی از کارآفرینان پیشکسوت در مورد برخی افراد که به عنوان کارآفرینان برتر نوظهور خود را معرفی میکردند، هشدارهایی داده و معتقد بودند که مدارک کارآفرینی برتر این افراد نوظهور در تجارت، از همایشهای میلیاردی بیرون آمده است که خود این افراد اسپانسر این همایشها بودهاند!