کد خبر: ۱۲۷۳۵۰

واکنش پلیس به خشونت دو مامورگشت ارشاد

رئیس پلیس امنیت تهران در واکنش به فیلم بازداشت یک خانم گفت: برخوردهای خارج از ضوابط را نمی‌پذیریم. در پی انتشار فیلم بازداشت یک خانم جوان توسط پلیس به‌شیوه نامناسب، سرهنگ پیام کاویانی؛ رئیس پلیس امنیت تهران، با بیان اینکه "این‌گونه برخوردهای خارج از ضوابط را نمی‌پذیریم"، گفت: در این مأموریت برخورد نامناسب و خارج از ضوابط مأموران قابل قبول نیست.وی تصریح کرد: با مأموران متخلف برخورد انضباطی شد.

گفتنی است در روزهای اخیر ویدئویی در شبکه های اجتماعی دست به دست می‌شود که نشان می‌دهد ماموران نیروی انتظامی در تهران با خشونت بسیار زیاد یک زن  جوان را سوار خودروی ون نیروی انتظامی (گشت ارشاد)  می‌کنند و با خود بُردند.

 

 

 کاخ سفید: شاید مذاکره برجام به جایی نرسد
ایران: برای مذاکره‌ ملموس آماده‌ایم

گروه سیاسی:
انریکه مورا معاون سرویس‌ اقدام اتحادیه اروپا که برای رایزنی درباره روابط دوجانبه، موضوعات منطقه‌ای از جمله تحولات در افغانستان و یمن و نیز مذاکرات برای لغو تحریم‌های ظالمانه به تهران سفر کرده است با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت وگو کرد.
علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران در این دیدار گفت: ایران همواره ثابت کره که یک بازیگر مسئول در عرصه بین‌المللی است، در حالی که رفتار طرف مقابل نشان می‌دهد که با مسئولیت پذیری فاصله معناداری دارد.هر طرف که مسئولیت پذیری بیشتری از خود نشان دهد، به میز مذاکره نزدیکتر است. برای ایران دستیابی به نتایج ملموس موضوعیت دارد، ایران برای مذاکرات جدی که نتیجه آن توافق عملی و نه توافق کاغذی باشد، همواره آماده است. تردید جدی در مورد اراده واقعی آمریکا برای انجام تعهداتش وجود دارد، از بی عملی طرف های اروپایی در اجرای تعهدات خود ذیل برجام انتقاد داریم و بر ضرورت مسئولیت پذیری آنها تاکید می کنیم.انریکه مورا معاون سرویس‌ اقدام اتحادیه اروپا نیز گفت: اروپا برای همکاری با ایران و سایر طرف ها در جهت ادامه مذاکرات برای دستیابی به نتیجه ای که مورد پذیرش همه طرف ها باشد، آمادگی دارد.
هشدار اسرائیل و آمریکا درباره شکست دیپلماسی هسته‌ای
وزیران خارجه اسرائیل و آمریکا در یک نشست خبری مشترک با وزیر خارجه امارات متحده عربی که در واشینگتن برگزار شد، به ایران در مورد عدم بازگشت به مذاکرات هسته‌ای هشدار دادند. آنتونی بلینکن، با بیان این‌که فرصت ایران برای بازگشت به مذاکرات رو به پایان است، تصریح کرد: «اگر ایران تغییر رویه ندهد، ما آماده بررسی سایر گزینه‌ها هستیم». او به این‌که چه گزینه‌هایی مد نظر آمریکا و متحدانش است، اشاره نکرد اما یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل، در تکمیل سخنان همتای آمریکایی خود گفت: «فکر می‌کنم همه متوجه هستند – چه در اسرائیل و امارات و چه در تهران – که منظور ما دقیقا چیست».لاپید در بخش دیگری از این نشست گفت که او و آنتونی بلینکن به‌عنوان فرزندان بازماندگان هالوکاست، به‌خوبی «می‌دانند لحظاتی هست که ملت‌ها باید برای محافظت از دنیا در برابر شیطان به زور متوسل شوند».او افزود، اگر بنا باشد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، «ما باید وارد عمل شویم و نشان دهیم که دنیای متمدن اجازه نمی‌دهد چنین اتفاقی بیفتد». اسرائیل با بازگشت آمریکا به برجام مخالف است. لاپید همچون چند ماه گذشته بار دیگر تاکید کرد: «اسرائیل این حق را برای خود محفوظ می‌داند که هر لحظه و به هر طریقی دست به اقدام بزند. ما در این زمینه نه تنها محق هستیم؛ بلکه مسئول هم هستیم». این نخستین نشست سه جانبه میان وزیران خارجه آمریکا، اسرائیل و امارات از زمان امضای معاهده صلح بین اسرائیل، امارات و بحرین در کاخ سفید در ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ است و فرصتی فراهم کرد تا اسرائیل و امارات نگرانی‌های خود را از برنامه هسته‌ای ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی مطرح کنند.سال گذشته، با تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا، توافق‌های عادی‌سازی رابطه اسرائیل با امارات متحده عربی، بحرین، سودان و مراکش حاصل شد.
  شاید مذاکره برجام به جایی نرسد
سخنگوی کاخ سفید در کنفرانسی خبری به سئوالاتی در زمینه مواضع واشنگتن در قبال مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین پاسخ داد.
 جن ساکی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که آیا دولت آمریکا از پیشنهادهای مطرح شده از سوی دولت اسرائیل برای داشتن یک «پلان B» در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای با ایران، استقبال می‌کند یا نه، گفت: تمرکز ما بر دیپلماسی است. دیپلماسی بستر تلاش‌های ما در برهه فعلی است. قصد ندارم در این موقعیت فرضیه‌ای را مطرح کنم. ما مشتاقیم که به وین بازگردیم و مذاکرات را ادامه دهیم. ساکی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر این که در صورت «ادامه وقت‌کشی در مذاکرات» از سوی ایران، پلان B آمریکا چه خواهد بود، گفت: ما در پیش گرفتن مسیر یک دیپلماسی هدفمند برای رسیدن به بازگشتی دوجانبه به پایبندی به برجام[توافق هسته‌ای] و برای پرداختن به طیف کامل نگرانی‌هایمان درباره ایران، صادق و پابرجا بوده‌ایم. او افزود: ما به دنبال بازگشتی دوجانبه به برجام هستیم. اگر تهران چیزهای بیشتری بخواهد و چیز کمتری ارائه دهد، این مذاکرات موفق نخواهند بود. اما در نهایت، این چیزی است که بر آن متمرکزیم و قصد ندارم حدس و گمانی فراتر از آن مطرح کنم.
افزایش فشار سه قدرت اروپایی بر ایران
دیپلمات‌های آلمان، فرانسه و بریتانیا در آستانه سفر یک مقام ارشد اتحادیه اروپا به تهران برای آن‌چه «نجات» توافق هسته‌ای برجام خوانده شده است، تاکید کردند که «ملاقاتی تعیین‌کننده» پیش‌رو است. انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، قرار است روز پنج‌شنبه برای دیدار با اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران به تهران سفر کند. دیپلمات‌های سه عضو اروپایی توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ (برجام)در بیانیه‌ای مشترک به تشریح محورهای اصلی این دیدار پرداختند، از جمله این‌که تهران پذیرای کدام‌یک از شروط هسته‌ای در زمینه محدودیت اقدامات خود خواهد بود و چه تحریم‌هایی از سوی واشینگتن لغو خواهد شد.به‌علاوه، قرار است مشخص شود که آیا ضمانت یا چشم‌اندازی برای دور بعدی مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران در آینده و فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی وجود دارد یا نه. مورا در صفحه توئیتر خود با اشاره به دیدار روز پنج‌شنبه با مقام‌های ایران نوشته است که بر «ضرورت از سرگیری» مذاکرات تاکید خواهد کرد.
تاکنون شش دور از مذاکرات ایران و کشورهای حاضر در برجام و با مشارکت غیر مستقیم آمریکا در وین، پایتخت اتریش، برگزار شده است. آخرین دور این مذاکرات در ۳۰ خرداد برگزار شد.
چهار ماه از توقف روند مذاکرات وین و تشدید نقض تعهدات توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ از سوی ایران می‌گذرد و در این مدت، اعضای اروپایی برجام شامل بریتانیا، فرانسه و آلمان بارها هشدار داده‌اند که فرصت باقی‌مانده برای از سرگیری مذاکرات رو به اتمام است و آن‌ها نمی‌توانند تا ابد منتظر بازگشت ایران بمانند.به دنبال روی کار آمدن دولت ابراهیم رئیسی، این مذاکرات به درخواست تهران متوقف شده و هنوز تاریخی برای از سرگیری آن مشخص نشده است.جمهوری اسلامی ایران بارها گفته است که این مذاکرات «به زودی» از سر گرفته می‌شود اما هنوز تاریخی برای بازگشت به وین مشخص نکرده است.
پایبندی ایران به تعهدات شرط لغو تحریم‌ها
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: درصورت عدم بازگشت ایران به مذاکرات هسته‌ای جهت احیای برجام، واشنگتن برای بررسی "تمام گزینه‌های روی میز" آمادگی دارد.
 رابرت مالی، گفت: ما آماده‌ایم تا خود را با واقعیتی وفق دهیم که در آن با تمامی گزینه‌ها برای رسیدگی به برنامه هسته‌ای ایران _درصورتی که این کشور حاضر نباشد به محدودیت‌های خود بازگردد- سروکار داشته باشیم.مالی عنوان کرد که آمریکا و اسرائیل مخالف ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران هستند.وی در اظهارات خود همچنین از تقویت تحریم‌های که مانع از فروش نفت ایران می‌شوند صحبت کرد.نماینده ویژه آمریکا در امور إیران گفت: مذاکرات وین به بهترین نحو پیش نرفت چرا که ایران از مذاکرات مستقیم خودداری کرد. مذاکره مستقیم با ایران درباره توافق هسته‎ ای گزینه ‎ای بهتر است.وی همچنین گفت: آنچه که از ایرانی‎ ها می‎ شنویم در برخی موارد متناقض است. اعتماد بین ایران و ایالات متحده در زمان مذاکرات ۲۰۱۵ از آنچه اکنون است، بیشتر بود. تا زمانی که ایران به طور کامل به توافق هسته ‎ای پایبند نباشد تحریم‎ های این کشور را رفع نخواهیم کرد.
مالی درباره بحث تبادل زندانی با ایران هم گفت: برای مذاکرات غیر مستقیم با تهران برای تضمین آزادی آمریکایی‌های زندانی اقدام می‎ کنیم؛ این مذاکرات جدا از مذاکرات هسته ‎ای است.
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در میان صحبت‌های خود همچنین گفت: احتمال آن وجود دارد که ایران مسیر دیگری را اتخاذ کند. ما باید با اسرائیل و دیگر شرکای‌مان در منطقه هماهنگی داشته باشیم. من طی روزهای آتی به عربستان سعودی، امارات و قطر سفر خواهم کرد تا درخصوص تلاش‌ها برای بازگشت به توافق هسته‌ای و گزینه‌هایی که برای کنترل کردن برنامه هسته‌ای ایران در صورت عدم تحقق هدف‌مان در اختیار داریم، گفت‌وگو کنم.

 

 

رئیسی: تخت جمشید نشانه هنر والای ایرانیان است

 رئیس‌جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به استان فارس از مجموعه تاریخی تخت جمشید بازدید کرد و این بنا را نشانه هنر والای ایرانیان دانست.
 سیدابراهیم رئیسی در سخنان کوتاهی در حاشیه بازدید از میراث جهانی تخت جمشید گفت:‌ بناها و مواریث تاریخی نظیر تخت جمشید نشان از هنر والای ایرانیان از سده‌های گذشته دارد که امروز با گذشت قرن‌های متمادی همچنان مایه حیرت و ستایش است. پیام دیگر بنای تخت جمشید خطاب به ستمگران است که ببینند سرنوشت کسانی که به مردم ظلم می‌کنند، چیست. وی در دیدار از مجموعه تاریخی تخت جمشید با جمعی از مردم و بازدیدکنندگان حاضر نیز صمیمانه گفت‌وگو کرد.  رئیسی همچنین با کارشناسان مرمت آثار باستانی در محوطه تاریخی تخت جمشید نیز گفت‌وگو و با توضیحات آنها از جزئیات ترمیم بخش‌های مختلف این اثر باستانی ارزشمند، مطلع شد. مجموعه آثار تاریخی تخت جمشید به یادگار مانده از دوران هخامنشیان در ۵۵ کیلومتری شمال شیراز در محدوده شهرستان مرودشت قرار دارد. رئیس‌جمهوری در آغاز سفر استانی به فارس،‌در بازدیدهای سرزده ای به شهرستان مرودشت در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز رفت و ضمن بازدید از کارخانه تعطیل آزمایش، در جمع مردم روستای کناره مرودشت حضور یافت.
کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق تولید دو دستورکار مهم دولت
رئیس‌جمهور بر کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق تولید تاکید کرد و گفت: در راستای این دو مهم گام‌های اساسی برخواهیم داشت. سیدابراهیم رئیسی، در بدو ورود به شیراز اظهار داشت: سفر ما باید همراه با برنامه ریزی در جهت رفع مشکلات استان و مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد، باشد. وی افزود: قبل از سفر به استان، هیاتی اعزام شده و مشکلات را بررسی کرده است و جلساتی در تهران تشکیل شده تا راهکارهایی اتخاذ شده و با برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات اقدام شود. حل مشکلات استان با راهنمایی نماینده ولی فقیه در استان، همراهی استاندار و مسئولان میسر خواهد بود.رئیس‌جمهور افزایش اعتماد مردم و رفع مشکل جوانان را اولویت خواند و افزود: رفع مشکل خشکسالی که مردم را رنج می دهد نیز یکی از مهم ترین مشکلات استان است که به دنبال رفع هستیم. رئیسی فارس را دارای ظرفیت‌های بسیاری دانست و گفت: استان فارس قطب صنعت و کشاورزی و محور بسیاری خدمات است و می‌تواند در حوزه بازرگانی نیز نقش مهمی ایفا کند.وی با اشاره به اینکه در راستای رفع مشکلات اقداماتی صورت‌گرفته اما کافی نبوده است، اظهار داشت: حل مشکلات استان نیاز به جدیت بیشتری دارد به‌ویژه استفاده از نیروی متراکم جوان و تحصیل‌کرده است که باید با رفع مشکل بیکاری از ظرفیت آنها استفاده شود. او در پایان بر کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق تولید تاکید کرد و گفت: در راستای این دو مهم گام‌های اساسی برخواهیم داشت.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1400/7/24 -  شماره 5005
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۲۷۳۵۰

واکنش پلیس به خشونت دو مامورگشت ارشاد

رئیس پلیس امنیت تهران در واکنش به فیلم بازداشت یک خانم گفت: برخوردهای خارج از ضوابط را نمی‌پذیریم. در پی انتشار فیلم بازداشت یک خانم جوان توسط پلیس به‌شیوه نامناسب، سرهنگ پیام کاویانی؛ رئیس پلیس امنیت تهران، با بیان اینکه "این‌گونه برخوردهای خارج از ضوابط را نمی‌پذیریم"، گفت: در این مأموریت برخورد نامناسب و خارج از ضوابط مأموران قابل قبول نیست.وی تصریح کرد: با مأموران متخلف برخورد انضباطی شد.

گفتنی است در روزهای اخیر ویدئویی در شبکه های اجتماعی دست به دست می‌شود که نشان می‌دهد ماموران نیروی انتظامی در تهران با خشونت بسیار زیاد یک زن  جوان را سوار خودروی ون نیروی انتظامی (گشت ارشاد)  می‌کنند و با خود بُردند.

 

 

 کاخ سفید: شاید مذاکره برجام به جایی نرسد
ایران: برای مذاکره‌ ملموس آماده‌ایم

گروه سیاسی:
انریکه مورا معاون سرویس‌ اقدام اتحادیه اروپا که برای رایزنی درباره روابط دوجانبه، موضوعات منطقه‌ای از جمله تحولات در افغانستان و یمن و نیز مذاکرات برای لغو تحریم‌های ظالمانه به تهران سفر کرده است با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت وگو کرد.
علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران در این دیدار گفت: ایران همواره ثابت کره که یک بازیگر مسئول در عرصه بین‌المللی است، در حالی که رفتار طرف مقابل نشان می‌دهد که با مسئولیت پذیری فاصله معناداری دارد.هر طرف که مسئولیت پذیری بیشتری از خود نشان دهد، به میز مذاکره نزدیکتر است. برای ایران دستیابی به نتایج ملموس موضوعیت دارد، ایران برای مذاکرات جدی که نتیجه آن توافق عملی و نه توافق کاغذی باشد، همواره آماده است. تردید جدی در مورد اراده واقعی آمریکا برای انجام تعهداتش وجود دارد، از بی عملی طرف های اروپایی در اجرای تعهدات خود ذیل برجام انتقاد داریم و بر ضرورت مسئولیت پذیری آنها تاکید می کنیم.انریکه مورا معاون سرویس‌ اقدام اتحادیه اروپا نیز گفت: اروپا برای همکاری با ایران و سایر طرف ها در جهت ادامه مذاکرات برای دستیابی به نتیجه ای که مورد پذیرش همه طرف ها باشد، آمادگی دارد.
هشدار اسرائیل و آمریکا درباره شکست دیپلماسی هسته‌ای
وزیران خارجه اسرائیل و آمریکا در یک نشست خبری مشترک با وزیر خارجه امارات متحده عربی که در واشینگتن برگزار شد، به ایران در مورد عدم بازگشت به مذاکرات هسته‌ای هشدار دادند. آنتونی بلینکن، با بیان این‌که فرصت ایران برای بازگشت به مذاکرات رو به پایان است، تصریح کرد: «اگر ایران تغییر رویه ندهد، ما آماده بررسی سایر گزینه‌ها هستیم». او به این‌که چه گزینه‌هایی مد نظر آمریکا و متحدانش است، اشاره نکرد اما یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل، در تکمیل سخنان همتای آمریکایی خود گفت: «فکر می‌کنم همه متوجه هستند – چه در اسرائیل و امارات و چه در تهران – که منظور ما دقیقا چیست».لاپید در بخش دیگری از این نشست گفت که او و آنتونی بلینکن به‌عنوان فرزندان بازماندگان هالوکاست، به‌خوبی «می‌دانند لحظاتی هست که ملت‌ها باید برای محافظت از دنیا در برابر شیطان به زور متوسل شوند».او افزود، اگر بنا باشد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، «ما باید وارد عمل شویم و نشان دهیم که دنیای متمدن اجازه نمی‌دهد چنین اتفاقی بیفتد». اسرائیل با بازگشت آمریکا به برجام مخالف است. لاپید همچون چند ماه گذشته بار دیگر تاکید کرد: «اسرائیل این حق را برای خود محفوظ می‌داند که هر لحظه و به هر طریقی دست به اقدام بزند. ما در این زمینه نه تنها محق هستیم؛ بلکه مسئول هم هستیم». این نخستین نشست سه جانبه میان وزیران خارجه آمریکا، اسرائیل و امارات از زمان امضای معاهده صلح بین اسرائیل، امارات و بحرین در کاخ سفید در ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ است و فرصتی فراهم کرد تا اسرائیل و امارات نگرانی‌های خود را از برنامه هسته‌ای ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی مطرح کنند.سال گذشته، با تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا، توافق‌های عادی‌سازی رابطه اسرائیل با امارات متحده عربی، بحرین، سودان و مراکش حاصل شد.
  شاید مذاکره برجام به جایی نرسد
سخنگوی کاخ سفید در کنفرانسی خبری به سئوالاتی در زمینه مواضع واشنگتن در قبال مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین پاسخ داد.
 جن ساکی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که آیا دولت آمریکا از پیشنهادهای مطرح شده از سوی دولت اسرائیل برای داشتن یک «پلان B» در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای با ایران، استقبال می‌کند یا نه، گفت: تمرکز ما بر دیپلماسی است. دیپلماسی بستر تلاش‌های ما در برهه فعلی است. قصد ندارم در این موقعیت فرضیه‌ای را مطرح کنم. ما مشتاقیم که به وین بازگردیم و مذاکرات را ادامه دهیم. ساکی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر این که در صورت «ادامه وقت‌کشی در مذاکرات» از سوی ایران، پلان B آمریکا چه خواهد بود، گفت: ما در پیش گرفتن مسیر یک دیپلماسی هدفمند برای رسیدن به بازگشتی دوجانبه به پایبندی به برجام[توافق هسته‌ای] و برای پرداختن به طیف کامل نگرانی‌هایمان درباره ایران، صادق و پابرجا بوده‌ایم. او افزود: ما به دنبال بازگشتی دوجانبه به برجام هستیم. اگر تهران چیزهای بیشتری بخواهد و چیز کمتری ارائه دهد، این مذاکرات موفق نخواهند بود. اما در نهایت، این چیزی است که بر آن متمرکزیم و قصد ندارم حدس و گمانی فراتر از آن مطرح کنم.
افزایش فشار سه قدرت اروپایی بر ایران
دیپلمات‌های آلمان، فرانسه و بریتانیا در آستانه سفر یک مقام ارشد اتحادیه اروپا به تهران برای آن‌چه «نجات» توافق هسته‌ای برجام خوانده شده است، تاکید کردند که «ملاقاتی تعیین‌کننده» پیش‌رو است. انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، قرار است روز پنج‌شنبه برای دیدار با اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران به تهران سفر کند. دیپلمات‌های سه عضو اروپایی توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ (برجام)در بیانیه‌ای مشترک به تشریح محورهای اصلی این دیدار پرداختند، از جمله این‌که تهران پذیرای کدام‌یک از شروط هسته‌ای در زمینه محدودیت اقدامات خود خواهد بود و چه تحریم‌هایی از سوی واشینگتن لغو خواهد شد.به‌علاوه، قرار است مشخص شود که آیا ضمانت یا چشم‌اندازی برای دور بعدی مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران در آینده و فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی وجود دارد یا نه. مورا در صفحه توئیتر خود با اشاره به دیدار روز پنج‌شنبه با مقام‌های ایران نوشته است که بر «ضرورت از سرگیری» مذاکرات تاکید خواهد کرد.
تاکنون شش دور از مذاکرات ایران و کشورهای حاضر در برجام و با مشارکت غیر مستقیم آمریکا در وین، پایتخت اتریش، برگزار شده است. آخرین دور این مذاکرات در ۳۰ خرداد برگزار شد.
چهار ماه از توقف روند مذاکرات وین و تشدید نقض تعهدات توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ از سوی ایران می‌گذرد و در این مدت، اعضای اروپایی برجام شامل بریتانیا، فرانسه و آلمان بارها هشدار داده‌اند که فرصت باقی‌مانده برای از سرگیری مذاکرات رو به اتمام است و آن‌ها نمی‌توانند تا ابد منتظر بازگشت ایران بمانند.به دنبال روی کار آمدن دولت ابراهیم رئیسی، این مذاکرات به درخواست تهران متوقف شده و هنوز تاریخی برای از سرگیری آن مشخص نشده است.جمهوری اسلامی ایران بارها گفته است که این مذاکرات «به زودی» از سر گرفته می‌شود اما هنوز تاریخی برای بازگشت به وین مشخص نکرده است.
پایبندی ایران به تعهدات شرط لغو تحریم‌ها
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: درصورت عدم بازگشت ایران به مذاکرات هسته‌ای جهت احیای برجام، واشنگتن برای بررسی "تمام گزینه‌های روی میز" آمادگی دارد.
 رابرت مالی، گفت: ما آماده‌ایم تا خود را با واقعیتی وفق دهیم که در آن با تمامی گزینه‌ها برای رسیدگی به برنامه هسته‌ای ایران _درصورتی که این کشور حاضر نباشد به محدودیت‌های خود بازگردد- سروکار داشته باشیم.مالی عنوان کرد که آمریکا و اسرائیل مخالف ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران هستند.وی در اظهارات خود همچنین از تقویت تحریم‌های که مانع از فروش نفت ایران می‌شوند صحبت کرد.نماینده ویژه آمریکا در امور إیران گفت: مذاکرات وین به بهترین نحو پیش نرفت چرا که ایران از مذاکرات مستقیم خودداری کرد. مذاکره مستقیم با ایران درباره توافق هسته‎ ای گزینه ‎ای بهتر است.وی همچنین گفت: آنچه که از ایرانی‎ ها می‎ شنویم در برخی موارد متناقض است. اعتماد بین ایران و ایالات متحده در زمان مذاکرات ۲۰۱۵ از آنچه اکنون است، بیشتر بود. تا زمانی که ایران به طور کامل به توافق هسته ‎ای پایبند نباشد تحریم‎ های این کشور را رفع نخواهیم کرد.
مالی درباره بحث تبادل زندانی با ایران هم گفت: برای مذاکرات غیر مستقیم با تهران برای تضمین آزادی آمریکایی‌های زندانی اقدام می‎ کنیم؛ این مذاکرات جدا از مذاکرات هسته ‎ای است.
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در میان صحبت‌های خود همچنین گفت: احتمال آن وجود دارد که ایران مسیر دیگری را اتخاذ کند. ما باید با اسرائیل و دیگر شرکای‌مان در منطقه هماهنگی داشته باشیم. من طی روزهای آتی به عربستان سعودی، امارات و قطر سفر خواهم کرد تا درخصوص تلاش‌ها برای بازگشت به توافق هسته‌ای و گزینه‌هایی که برای کنترل کردن برنامه هسته‌ای ایران در صورت عدم تحقق هدف‌مان در اختیار داریم، گفت‌وگو کنم.

 

 

رئیسی: تخت جمشید نشانه هنر والای ایرانیان است

 رئیس‌جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به استان فارس از مجموعه تاریخی تخت جمشید بازدید کرد و این بنا را نشانه هنر والای ایرانیان دانست.
 سیدابراهیم رئیسی در سخنان کوتاهی در حاشیه بازدید از میراث جهانی تخت جمشید گفت:‌ بناها و مواریث تاریخی نظیر تخت جمشید نشان از هنر والای ایرانیان از سده‌های گذشته دارد که امروز با گذشت قرن‌های متمادی همچنان مایه حیرت و ستایش است. پیام دیگر بنای تخت جمشید خطاب به ستمگران است که ببینند سرنوشت کسانی که به مردم ظلم می‌کنند، چیست. وی در دیدار از مجموعه تاریخی تخت جمشید با جمعی از مردم و بازدیدکنندگان حاضر نیز صمیمانه گفت‌وگو کرد.  رئیسی همچنین با کارشناسان مرمت آثار باستانی در محوطه تاریخی تخت جمشید نیز گفت‌وگو و با توضیحات آنها از جزئیات ترمیم بخش‌های مختلف این اثر باستانی ارزشمند، مطلع شد. مجموعه آثار تاریخی تخت جمشید به یادگار مانده از دوران هخامنشیان در ۵۵ کیلومتری شمال شیراز در محدوده شهرستان مرودشت قرار دارد. رئیس‌جمهوری در آغاز سفر استانی به فارس،‌در بازدیدهای سرزده ای به شهرستان مرودشت در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز رفت و ضمن بازدید از کارخانه تعطیل آزمایش، در جمع مردم روستای کناره مرودشت حضور یافت.
کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق تولید دو دستورکار مهم دولت
رئیس‌جمهور بر کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق تولید تاکید کرد و گفت: در راستای این دو مهم گام‌های اساسی برخواهیم داشت. سیدابراهیم رئیسی، در بدو ورود به شیراز اظهار داشت: سفر ما باید همراه با برنامه ریزی در جهت رفع مشکلات استان و مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد، باشد. وی افزود: قبل از سفر به استان، هیاتی اعزام شده و مشکلات را بررسی کرده است و جلساتی در تهران تشکیل شده تا راهکارهایی اتخاذ شده و با برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات اقدام شود. حل مشکلات استان با راهنمایی نماینده ولی فقیه در استان، همراهی استاندار و مسئولان میسر خواهد بود.رئیس‌جمهور افزایش اعتماد مردم و رفع مشکل جوانان را اولویت خواند و افزود: رفع مشکل خشکسالی که مردم را رنج می دهد نیز یکی از مهم ترین مشکلات استان است که به دنبال رفع هستیم. رئیسی فارس را دارای ظرفیت‌های بسیاری دانست و گفت: استان فارس قطب صنعت و کشاورزی و محور بسیاری خدمات است و می‌تواند در حوزه بازرگانی نیز نقش مهمی ایفا کند.وی با اشاره به اینکه در راستای رفع مشکلات اقداماتی صورت‌گرفته اما کافی نبوده است، اظهار داشت: حل مشکلات استان نیاز به جدیت بیشتری دارد به‌ویژه استفاده از نیروی متراکم جوان و تحصیل‌کرده است که باید با رفع مشکل بیکاری از ظرفیت آنها استفاده شود. او در پایان بر کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق تولید تاکید کرد و گفت: در راستای این دو مهم گام‌های اساسی برخواهیم داشت.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد